ATAG11: Sunum ve Poster Ödülleri

1 Aralık 2007 • Kategori: Haberler/Duyurular, ATAG11

11. ATAG çalıştayı kapsamında ilk kez bu yıl genç araştırmacılara yönelik ve onları teşvik amacı ile en iyi poster ve en iyi sunum yarışması düzenlendi. İşte ödül kazanan genç aktif tektonik araştırmacıları.

En iyi poster ödülleri
Değerlendirmede özgünlük, çalışmaya katkı oranı, anlaşılabilirlik, poster tasarımı, sonuçların sözlü aktarımı ve toplantıya katkının sürekliliği gibi kriter göz önüne alınmıştır. Yapılan değerlendirme sonucu poster dalında aşağıdaki genç araştırmacılar ödül almaya hak kazanmıştır:

• Birincilik Ödülü: Taylan Sançar (İstanbul Teknik Üniversitesi)
  • İkincilik Ödülü: Cahit Çağlar Yalçıner (Eskişehir Osmangazi Üniversitesi)
  • Üçüncülük ödülü: Eren Tepeuğur (Afet İşleri Genel Müdürlüğü)
  • Mansiyon ödülü: Hakan Yavaşoğlu (İstanbul Teknik Üniversitesi)

Ödül alan genç araştırmacılara, ödülleri toplantı sırasında verilmiş ve belgeleri teslim edilmiştir. Ödül alan tüm araştırmacıları tebrik ederiz.

En iyi sunum ödülü
Benzer şekilde, ATAG toplantıları kapsamında ilk kez gerçekleştirilen en iyi sözlü sunum ödülü de özgünlük, çalışmaya katkı oranı, sunumun akıcılığı, Türkçe’yi düzgün kullanma, süreye uyum, sunum kalitesi, şekillerin anlaşılabilirliği ve toplantıya katkının sürekliliği kriterleri ile değerlendirilmiş ve

• Bora Uzel (Dokuz Eylül Üniversitesi)

bu ödüle layık görülmüştür. Kendisini tebrik ediyoruz.

Etiket: ,