ATAG21: Afyon

18 Haziran 2017 • Kategori: Haberler/Duyurular, ATAG21

Çalıştay Sona Erdi!

Nihai Çalıştay Programı (PDF)

Duyurular için ATAG Eposta Listesi‘ne üye olmayı unutmayınız. Afyon’da görüşmek ümidi ile.

İlk Duyuru

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nce düzenlenecek ATAG21’in ilk duyurusu yapıldı. ATAG eposta listesine gönderilen mesaj şöyle:

Değerli ATAG Katılımcıları,

Aktif Tektonik Araştırma Grubu 21. (ATAG21) Çalıştayı, 26-28 Ekim 2017 tarihleri arasında Afyon Kocatepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nün ev sahipliğinde, İkbal Thermal Hotel ‘de gerçekleştirilecektir. Her yıl olduğu gibi, çalıştayın ilk iki günü sunumlar son günü ise arazi çalışması şeklinde geçecektir. Çalıştaya gönderilecek olan bildiriler ATAG21 internet sayfası üzerinden online olarak gönderilecek ve bildirinin durumu sistem üzerinden takip edilebilecektir. ATAG21 internet sayfasında Kayıt ve Bildiri Yükleme sistemi ve gerekli açıklamalar aktif hale gelmiştir. Çalıştay için, Afyon şehir merkezine 9 km, Uluslararası Zafer Havaalanı’na 49 km mesafedeki AFİUM outlet ve eğlenme merkezi içerisinde yer alan İkbal Thermal Hotel ile anlaşma sağlanmıştır. ATAG21 Çalıştayı Düzenleme Kurulu olarak, toplantı bütünlüğünün korunabilmesi için ATAG katılımcılarının, çalıştayın düzenleneceği İkbal Thermal Hotel’de konaklama yapmalarını önermekteyiz. Hotelde konaklayacak olan öğrencilerden katılım ücreti alınmayacaktır. İkbal Thermal Hotel’in ATAG katılımcıları için ayırdığı sınırlı sayıdaki odalar için rezervasyon açık durumdadır. Hotel’in ATAG katılımcılarına özel ücretlendirmeleri ve gerekli diğer açıklamlar ATAG21 internet sayfasında yer almaktadır. Çalıştay hakkında ayrıntılı bilgilerin yer aldığı ATAG21 internet sayfasına, http://atag21.aku.edu.tr/ bağlantısından ulaşılabilirsiniz. Kayıt ve Bildiri Özetinin gönderilmesi için sistem açık olup, son tarih 8 Eylül 2017’dir. Afyon’da görüşmek umuduyla, iyi günler dilerim.

Saygılarımla,

Doç.Dr. Çağlar ÖZKAYMAK

ATAG21 Düzenleme Kurulu Başkanı

Düzeltme: Bildiri özetlerinin gönderimi için son tarih  15 Eylül 2017 olarak değiştirilmiştir.

Duyurular için ATAG Eposta Listesi‘ne üye olmayı unutmayınız.