Doktor Öğretim Üyesi İlanı

17 Temmuz 2020 • Kategori: İş ve Burs İlanları

İş ünvanı: Doktor öğretim üyesi, Jeodezi alanı
Sektör: Akademik
İlgili bölüm: Jeodezi
İşin türü: Tam zamanlı
Seviye: Deneyimli
Eğitim düzeyi: Geomatik veya Jeodezi alanında doktoralı

İş tanımı:
Boğaziçi Üniversitesi, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Uzaktan Algılama alanlarında tam zamanlı Doktor Öğretim Üyesi pozisyonu için başvuruları davet etmektedir. Adayın Geomatik veya Jeodezi alanında doktora sahibi olması gerekir. Enstitü, jeodezik yöntemler (CBS, GPS, Uzaktan Algılama) kullanarak tektonik deformasyon ve deprem kaynaklı bina hasar analizi konusunda güçlü arka planı ve ilgisi olan adayları teşvik etmekte ve bu konularda iyi yayın kayıtlarına sahip adayları değerlendirmektedir.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, en yeni araştırmalara en yüksek önceliği vermektedir. Başarılı aday, lisansüstü düzeydeki araştırma faaliyetlerine ve bölümle ilgili belirli hizmetlere (örneğin, saha çalışmalarına katılım, vb.) katkıda bulunacaktır. Başarılı adayın bölüm derslerine (“Jeodezide Görselleştirme” ve “CBS Projelerinin Yönetimi”) katılması ve Uzaktan Algılamada yeni ileri düzeyde seçmeli dersler tasarlaması beklenmektedir. Tüm dersler İngilizce olarak verilmektedir. Bu nedenle adaylar hem sözlü hem de yazılı olarak akıcı bir İngilizceye sahip olmalıdır.

Başvuru:
Adaylar kısa araştırma beyanlarını, öğretme deneyimlerini, özgeçmişlerini ve en az üç referans mektubunu (en az ikisi kendi çalışma alanlarından olmak üzere uluslararası nitelikte araştırmalar yapmış en az üç akademisyenden) Prof. Dr. Haluk Özener’e göndermelidir (ozener(at)boun.edu.tr).

Son Başvuru Tarihi: 17 Ağustos 2020