ATAG9: TÜBİTAK Ulaşım ve Konaklama Desteği

18 Ağustos 2005 • Kategori: Haberler/Duyurular

Değerli Araştırmacılar/Bölüm Başkanları

1997 yılından bu yana her yıl düzenlenen ve ülkemizde Aktif Tektonik konusunda farklı disiplinlerdeki araştırmacıların çalışmalarını bir bilimsel ortamda tartışmalarına olanak sağlayan toplantılardan dokuzuncusu, “Aktif Tektonik Araştırma Grubu 9. Toplantısı” başlığı altında 22-24 Eylül 2005 tarihleri arasında Sivas’ta Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünde gerçekleştirilecektir.

Bu toplantıya, diğer toplantılardan farklı olarak, üniversitelerimizin Jeoloji ve Jeofizik Mühendisliği 4. sınıf öğrencileri ile lisansüstü çalışma yapan ve bu konulara ilgi duyan başarılı öğrencilerin de izleyici olarak katılımlarını sağlamak amacı ile TÜBİTAK’tan gerekli destek sağlanmış durumdadır.

İlgili bölüm başkanlıklarının da katkıları ile belirlenecek olan ve toplantı konu başlıklarına ilgi duyan lisans ve/veya lisansüstü öğrenim yapan ikişer öğrenciye olanaklar ölçüsünde otobüs yol giderleri/konaklama için katılım desteği verilecektir. Bölümlerce belirlenecek bu öğrencilerin isimlerinin belirlenerek 8 Eylül 2005 Perşembe günü mesai bitimine kadar Düzenleme Kurulu Sekreterliğine bildirilmesi önemle rica olunur.

Bu duyuruya ulaşan öğrenci arkadaşların da ilgili bölüm başkanlıklarına katılım isteklerini bildirmeleri, isim belirleme sürecini hızlandıracaktır.

Söz konusu toplantıda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı tekrar belirtir, Düzenleme Kurulu adına teşekkür eder, saygılar sunarım.

11.08.2005
Prof. Dr. Halil GÜRSOY
ATAG-9 Düzenleme Kurulu Sekreteri

Ayrıntılı bilgi için e-posta:
atag9@cumhuriyet.edu.tr
gursoy@cumhuriyet.edu.tr

http://www.cumhuriyet.edu.tr/~atag9
http://www.atag.itu.edu.tr

Etiket: