ATAG9 Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde

14 Mayıs 2005 • Kategori: Haberler/Duyurular

Değerli ATAG Üyeleri,

22-24 Eylül 2004 tarihlerinde Fırat Üniversitesinde düzenlenen ATAG-8 Toplantısı sonunda yapılan değerlendirmede, Sekreterya işleri Cumhuriyet Üniversitesi (Sivas) Jeoloji Mühendisliği Bölümünce yürütülmek üzere ATAG-9 toplantısının Eylül 2005 de Ürgüp’te yapılması yönünde görüş ortaya çıkmıştı.

Ancak bu doğrultuda yapılan girişim ve değerlendirmelerimiz sonucunda, konaklama vb konularda katılımcılara getireceği ekonomik yük nedeni ile Ürgüp’te yapılma olasılığı ortadan kalkmış durumdadır.

Bilindiği üzere, bu toplantılarımız şimdiye kadar katılımcıların özverili katkıları ile yürütüldü. Bugüne kadar düzenlenen ATAG Toplantıları katılımcılarının çoğunluğunun genç arkadaşlardan oluşması ve gelir düzeyi sınırlı bu arkadaşlara ek maliyet getireceği de göz önüne alınarak; Ürgüp yerine, Cumhuriyet Üniversitesinde (SİVAS) yapılması kararlaştırılmıştır. Katılımcıların günübirlik katılımı yerine, Üniversite olanakları çerçevesinde daha uygun fiyatlarla konaklama olanağı sağlanarak toplantının tamamını izleyebilmelerini sağlamak, bu kararın alınmasının özünü oluşturmaktadır.

22-24 Eylül 2005 tarihleri arasında düzenlenecek ATAG 9 Toplantısında sizleri her türlü katkılarınızla tekrar Üniversitemizde görmekten memnun olacağımızı sizlerle paylaşmak istedik.Selam, sevgi ve saygılar sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Prof. Dr. Halil GÜRSOY
ATAG 9 Sekreteri
09 Mayıs 2005