Doktora Burs İlanı [Sona Erdi]

14 Ağustos 2018 • Kategori: İş ve Burs İlanları

MSKÜ – Jeoloji Mühendisliği Anabilim dalında okumak üzere üç doktora öğrencisi aranmaktadır (T.C. vatandaşı). Adayların çalışacağı konu yerbilimlerinin konuları içinde olup “Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri” odaklı olacaktır. Bu çerçevede, deprem, afet ve hidrojeoloji konularına ilgi duyan adaylar tercih sebebidir ancak başvuru farklı konulara da açıktır.

Seçilecek adaylar, dört yıllık öğrenim süreleri boyunca Yüksek Öğretim Kurulu YÖK’ün 100/2000 progamı kapsamında vereceği 2000 TL/ay maaşla desteklenecektir. Burs programıyla ilgili ayrıntılı bilgiye bu linkten ulaşılabilir.

İlgi duyan adayların en geç 17 Ağustos 2018 tarihine kadar Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fen bilimleri Enstitüsü’nde başvurup, Jeoloji Mühendisliği Anabilimdalı programına ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Kayıt hakkında bilgiye bu linkten ulaşabilirsiniz.

M. Ersen AKSOY
Bedri KURTULUŞ