ATAG10: Ulaşım ve Konaklama

24 Nisan 2008 • Kategori: ATAG10

Ulaşım

Karayolu: 2 Kasım 2006 Sabah saat 8.30’da İzmir Merkez Otogarından Doğanbey-Payamlı’daki toplantı merkezine otobüs kaldırılacaktır.

Bu servisten yararlanamayanlar İzmir Merkez Otogarı’ndan kalkan Ürkmez minibüslerini kullanarak toplantı merkezine ulaşabilirler.

Havayolu:
Adnan Menderes Havalimanına gelecek olan katılımcılar için iç hatlar terminalinden 2 Kasım 2006 Sabah saat 8.30’da toplantı merkezine bir otobüs kaldırılacaktır.

Bu servisten yararlanamayanlar taksi ile İzmir-Menderes karayoluna ulaşarak Ürkmez minibüsleri ile toplantı merkezine ulaşabilirler.
Adres: Dokuz Eylül Üniversitesi, Doğanbey-Payamlı Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, Doğanbey/Payamlı – İzmir

Katılım Ücreti

Toplantı katılım ücreti (konaklama bedeli) yeniden düzenlenmiştir.

Katılım ücreti, lisans ve lisansüstü öğrenci için günlük 30 YTL, diğer katılımcılar için ise günlük 35 YTL olarak belirlenmiştir.

ATAG-10 katılım ücretini İş Bankası, Buca Şubesi 3404-1143650 nolu hesaba yatırabilirsiniz.