ATAG22 Çanakkale’de

8 Aralık 2017 • Kategori: Haberler/Duyurular, ATAG22

Afyon’daki 21. ATAG Çalıştayı’nın son oturumunda AFAD ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi 2018 yılındaki çalıştay için aday olmuşlar ve AFAD’ın düzenlemesi yönünde görüş bildirilmişti (bizler de Twitter üstünden sizlerle bu bilgiyi paylaşmış idik). Toplantıyı takiben devam eden müzakerelerin sonucunda ise 22. ATAG Çalıştayı’nın Ankara yerine Çanakkale’de 18 Mart Üniversitesi’nce düzenleneceği kesinleşti. Bu çalıştayın ikinci kez Çanakkale’ye uğrayışı olacak: 2009 yılındaki çalıştay da yine 18 Mart Üniversitesi’nce düzenlenmiş idi.

Aşağıda Düzenleme Kurulu’nun ilk mesajını görebilirsiniz:

Değerli Hocalarımız ve Meslektaşlarımız,

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından 01-03 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek ATAG 22. Çalıştayı’nda sizleri yanımızda görmekten onur ve gurur duyacağız. İlgili tarihler ileride atag22.comu.edu.tr adresinde ve email (atag22 at comu.edu.tr) yoluyla ilan edilecektir. Şehitler ve tarih diyarı Çanakkale’de yeniden buluşmak dileğiyle.

Düzenleme Kurulu Adına

Yrd. Doç. Dr. Özkan ATEŞ

Düzenleme Kurulu

• Süha ÖZDEN (Başkan)
  • Özkan ATEŞ
  • Mustafa AVCIOĞLU
  • Alper DEMİRCİ
  • Erdem GÜNDOĞDU
  • Cahit Çağlar YALÇINER

(Gelişmeler için ATAG eposta listesine kaydolmayı unutmayınız.)