ATAG12: Toplantı Programı, Konaklama ve Ulaşım Detayları

1 Kasım 2008 • Kategori: Haberler/Duyurular, Lead Story, ATAG12

Toplantı Programı

ATAG12 toplantı programına ulaşmak için tıklayınız (PDF, 120KB).

Toplantıya Dair Duyurular

  1. MTA Tesislerindeki kalınacak yer sayısı sınırlı olduğundan, katılımcıların bir kısmına MTA tesislerinin hemen yanında bulunan Öğretmen Evinden kalınacak gece ve isme göre yer ayırtılacaktır (İlgili katılımcılara eposta ile ulaşılmıştır).
  2. ATAG-12 İkinci Duyuru’da da belirtildiği üzere 15 Kasım 2008 günü yapılması planlanan Teknik Gezi için başvuru süresi 24 Ekim 2008 tarihinde sona ermiştir. Teknik Gezi için yapılan başvuru çok az olduğundan (en az 15 kişi olması gerekiyordu) ATAG-12 programından çıkartılmıştır.

Hava Tahmini

(Hava Tahmini Düzce il geneli içindir)
DUZCEDUZCE

Ulaşım

Mavi bayrağı 90’larda kaybetmiş olsa da Batı Karadeniz sahilinin önemli merkezlerinden biri olan Akçakoca; otoyol ile İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi şehirlere 2.5 – 3 saat uzaklıktadır.

  1. Hangi yönden gelinirse gelinsin TEM otoyolunun Düzce ili turnikelerinde çıkış yapılarak D100(E5) karayoluna çıkılır. Ankara istikametine doğru bir süre devam devam edilir
  2. Düzce içinde Zonguldak yol ayrımı kullanılarak (ışıklarda sola dönerek) Düzce-Akçakoca karayoluna çıkılır
  3. Yarım saat kadar bir süre sonra Akçakoca Sapak’a varılır; buradaki ışıklardan Akçakoca şehir merkezine (sola) dönülür.
  4. MTA Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, Çarşı (Merkez)’dan Kale’ye giderken (Kale Yolu) yaklaşık 2 km sonra Öğretmen Evi’nin hemen yanındadır.

Önemli bir notumuz daha var: Emniyet Genel Müdürlüğü’nün, Türkiye’nin trafik kazası açısından “kara noktalarını” belirleyip listelediği raporunda Düzce-Akçakoca karayolunun 16. ve 20. kilometreleri arası kısmı en üst sıralarda yer almaktadır: lütfen trafik kurallarına riayet ederek aracınızı dikkatli kullanınız.

Akçakoca’ya Düzce üzerinden gitmek dışında Adapazarı-Karasu üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Otobüs ile Ulaşım

Akçakoca’ya İstanbul ve Ankara’dan düzenli olarak otobüs seferleri vardır. Belli başlı firmalar:

Ayrıca Bursa üzerinden Antalya – İzmir seferlerini yapan Kdz. Ereğli bağlantılı otobüslerden bu istikamette seyahat edecekler yararlanabilirler. Firmaların bir kısmının sizi alttaki Google haritasında yer alan “Sapak”ta indirebileceğini unutmayınız.

MTA Eğitim ve Dinlenme Tesisleri ise Çarşı (Merkez)’dan Kale’ye giderken (Kale Yolu) yaklaşık 2 km sonra Öğretmen Evi’nin hemen yanındadır.

Konaklama

Yukarıda da belirtildiği üzere,  MTA tesislerinde sınırlı sayıda yer olduğundan katılımcıların bir kısmı için Akçakoca Öğretmen Evi’nde yer ayrılmıştır. Alttaki GoogleMaps haritasından MTA tesislerinin ve Öğretmen Evi’nin konumlarını görebilirsiniz.

Akçakoca ÖğretmeneviAkçakoca Öğretmenevi ve MTA tesisi

Konaklamaya dair diğer detayları toplantı günü MTA Eğitim ve Dinlenme Tesisleri Müdüriyeti’nden öğrenebilirsiniz. Tesis ile irtibat için lütfen şu telefon numarasını yola çıkmadan önce kaydediniz:

0380 611 41 16

Harita

(Akçakoca Sapağı gibi diğer noktaları görmek için büyük halini kullanınız)


Haritanın büyük hali için tıklayınız

dipnot: Toplantı gününe kadar içerik eklemeye devam edeceğiz, içeriğe katkıda bulunmak isterseniz lütfen bize zabci at itu edu tr adresinden ulaşın.
dipnot2: Detaylı yol tarifi için Dr. Onur Tan’a teşekkür ederiz.

Etiket: ,